Pick Language:
English German Spanish French Portuguese Polish Albanian


Essential Guide to Studying in Germany for Free

Udhërrëfyes për studime në Gjermani

Guida Studime në Gjermani ju informon saktë për procedurat e aplikimit si dhe për jetën studentore në Gjermani. Gjermania u ofron shancë për një edukim të denjë në shumë fusha akademike si dhe një eksperiencë të paharrueshme gjatë kohës së studimit.

Kushtet për të studiuar në Gjermani

Work and Travel in Deutschland

Work and Travel në Gjermani

Shumë prej nesh kanë dëshirë të shëtisin botën, të takojnë njerëz të rinjë e interesant dhe të kalojnë kohë me ta dhe kulturën e...

More Articles

Tre të rinj nga Kosova udhëtojnë në Gjermani për shkollim

Tre të rinj nga Kosova udhëtojnë në Gjermani për shkollim

Ymer Gashi (24), Riad Maloku (22) dhe Ekrem Gjonbalaj (20), janë tre të rinjtë e radhës që kanë udhëtuar në Gjermani, në ndërmarrjen “Wurm...

Popular Posts

More