Pick Language:
English German Spanish French Portuguese Polish Albanian
Home Përvojat e Studentëve

Përvojat e Studentëve

Master's Degree in Germany

Eksperienca ime përgjatë studimit Master në Gjermani

Unë fillova të mësoj gjuhën Gjermane para se të isha në Gjermani. Kam ndjekur kurse intensive në vendlindje, si mënyrë përgatitore për hapin tim të ardhshëm. Gjithsesi, edhe po të vish në Gjermani pa...
Studentë shqiptarë në Gjermani

Studentë shqiptarë në Gjermani

Të studiosh jashtë vendit është një sfidë, e kjo sfidë bëhet më e vështirë në Gjermani, për shkak të gjuhës dhe mënyrës së edukimit. Por kjo nuk i tremb të rinjtë shqiptarë për të...

Studying in Germany