Pick Language:
English German Spanish French Portuguese Polish Albanian
Home Kushtet dhe Viza

Kushtet dhe Viza

Work and Travel in Deutschland

Work and Travel në Gjermani

Shumë prej nesh kanë dëshirë të shëtisin botën, të takojnë njerëz të rinjë e interesant dhe të kalojnë kohë me ta dhe kulturën e tyre unike mirëpo jo të gjithë e kanë mundësinë financiare...
Health Insurance for Foreign Students in Germany

Shëndeti dhe Trajtimi Mjekësor në Gjermani

Një gjë shumë e rëndësishme gjatë studimit në Gjermani është gjetja e një sigurimi të përshtatshëm shëndetësor. Ju duhet ta mendoni dhe ta zgjidhni këtë qështje para aplikimit për studime. Ligji i Gjermanisë i...
How to get a visa for my doctorate studies in Germany?

Kërkesat për Vizë Studentore në Gjermani

Dokumentet të cilat ju nevojiten për të hyrë në Gjermani varen më së shumti nga prejardhja e juaj si dhe nga koha që do të qëndroni në Gjermani. Sigurisht që është shumë e rëndësishme...

Puna dhe sigurimi social ne Gjemani

A mundem unë si student i huaj të punoj në Gjermani ? Shumë klienta tonë dëshirojnë që gjatë qëndrimit të tyre në Gjermani edhe të punojnë. Disa të cilët dëshirojnë të realizojnë një praktikë profesionale...
accommodation and banking for students in german universities

Banimi dhe Xhirollogaria Bankare në Gjermani

Fatkeqësisht gjetja e një banese në Gjermani është një prej sfidave më të mëdha. Shumë studenta të huaj kërkojnë një banim për qëndrim në Gjermani. Kjo shpeshë herë është shumë e vështirë. Posaqërisht në...

Studying in Germany