Pick Language:
English German Spanish French Portuguese Polish Albanian
Home Kushtet dhe Viza Punësimi në Gjermani

Punësimi në Gjermani

Work and Travel in Deutschland

Work and Travel në Gjermani

Shumë prej nesh kanë dëshirë të shëtisin botën, të takojnë njerëz të rinjë e interesant dhe të kalojnë kohë me ta dhe kulturën e tyre unike mirëpo jo të gjithë e kanë mundësinë financiare...

Puna dhe sigurimi social ne Gjemani

A mundem unë si student i huaj të punoj në Gjermani ? Shumë klienta tonë dëshirojnë që gjatë qëndrimit të tyre në Gjermani edhe të punojnë. Disa të cilët dëshirojnë të realizojnë një praktikë profesionale...
accommodation and banking for students in german universities

Banimi dhe Xhirollogaria Bankare në Gjermani

Fatkeqësisht gjetja e një banese në Gjermani është një prej sfidave më të mëdha. Shumë studenta të huaj kërkojnë një banim për qëndrim në Gjermani. Kjo shpeshë herë është shumë e vështirë. Posaqërisht në...

Studying in Germany